O meni - Body Temple

Zdravo 🙂

Zovem se Ružica i od kad znam za sebe volim da vežbam. Kao mala sam obožavala da gledam Olimpijske igre i glumim “sportistu” koji ide na trening i nosi svoju sportsku torbu sa opremom. Kasnije, kada sam krenula u školu, kod kuće sam volela da vežbam ispred prozora i zamišljam kako držim časove aerobika. Opsednutost treningom me nije napustila ni za vreme studiranja na Poljoprivrednom fakultetu, kada sam shvatila da definitivno želim ovim poslom da se bavim.

Rođena sam 1978. u Beogradu. Kao fitnes instruktor sam počela da radim 2005. godine kao jedan od naprednijih polaznika u grupi za obuku instruktora. Body Temple studio sam osnovala sa željom da kroz različite programe vežbanja pomažem ljudima da budu zdraviji i da se bolje osećaju.

Fitnes i rekreacija u službi zdravlja  zahtevaju kontinuiranu edukaciju i praćenje novih informacija i trendova iz ovih oblasti. Činjenica da redovno vežbanje može da spreči i izleči mnoge nezarazne bolesti savremenog doba, nameće neku vrstu obaveze da se  usavršavam i da kroz svoj poziv prenosim te informacije ljudima.

Od 2005. godine sam aktivna kao učesnik i prezenter na brojnim fitnes manifestacijama. Pilates tehniku sam usavršavala kod renomiranog predavača iz te oblasti, Michael King-a, koji je osnivač svog edukativnog centra Pilates Institute UK u Londonu. Licencirani sam FISAF Core Fitness instruktor. Kao saradnik u praktičnoj nastavi sam bila angažovana na Visokoj sportskoj i zdravstvenoj školi 2019/2020.

Moja je želja da kroz online treninge pomognem svim ženama da budu snažnije i zdravije, odnosno da postanu SUPER-ŽENE koje imaju zdravo i pravo telo, koje će im omogućiti da sa lakoćom obavljaju svakodnevne aktivnosti. Kada imamo zdravo i funkcionalno telo, sve loše stvari koje nam nameće savremen način života, sa lakoćom prevazilazimo, a tu pre svega mislim na stres i dugotrajno sedenje. 

Ukoliko imate osećaj da kaskate u mestu i da vam je potrebno nešto ili neko da vas pokrene, ovo bi mogao biti pravi trenutak za to. Kvalitet našeg života zavisi najviše od odluka koje donosimo u sadašnjem trenutku.

Vežbanje je jedan od najlakših, najbržih i najzdravijih načina da izađete iz dnevne rutine, da se pokrenete i aktivirate svoje telo. Znam da će ovo sada zvučati kao neka stara reklama, ali nakon samo jednog treninga osećaćete se mnogo bolje i zadovoljnije, a kada ste zadovoljne sobom, tada zračite pozitivnom energijom, imate više elana i samopouzdanja. Vi ste tada SUPER-ŽENA. 

Budi i ti deo naše zajednice super-žena koje su snažne, brze i flesibilne i koje mogu sve.

Prijavi se i vidimo se na treningu!