O nama - Body Temple

 

Kvalitet našeg života ne zavisi samo od želja i planova koje imamo za budućnost, već najviše od odluka koje donosimo u sadašnjem trenutku. Pre nego što se predstavimo, želimo na trenutak da Vas zamolimo da iskreno odgovorite sebi na pitanje:

Da li živim srećan i ispunjen život?

Ukoliko je Vaš odgovor u ovom trenutku bio kratak i pozitivan, nama je veoma drago što je tako i što ste na našoj stranici.  Ukoliko tražite adresu gde se održavaju dobri treninzi, na pravom ste mestu.

Ukoliko je Vaš odgovor na pitanje bio delimično pozitivan, možda je ovo samo dobar trenutak da Vas podsetimo da je promena moguća i da ste na pravom putu, jer put do lične promene počinje upravo odlukom.

Vežbanje je jedan od najlakših, najbržih i najzdravijih načina da izađemo iz dnevne rutine, da se pokrenemo i aktiviramo uspavanu energiju tela. Možda zvuči kao neka stara reklama, ali nakon samo jednog treninga osećaćete se zadovoljnije, a kada smo zadovoljni sobom, tada nam nekako sve u životu ide lakše.  

Body Temple Studio je osnovan sa idejom da kroz različite programe vežbanja, interaktivne radionice i seminare, ukažemo na ogroman značaj fizičke aktivnosti koja ako se sprovodi redovno i na adekvatan način, veoma pozitivno deluje na čovekov organizam, njegovo psihičko zdravlje i očuvanje vitalnosti. Pored programa vežbanja nudimo i savete stručnjaka iz različitih oblasti fitnesa, zdravog života, ishrane i sportske medicine koji se uvek rado odazovu našem pozivu. 

Prednost našeg studija je rad u malim grupama, što omogućava individualni pristup svakom članu. Prijatan ambijent, stručnost i ljubaznost trenera su samo neke od karakteristika našeg studija. 

Budite aktivni i zdravi sa nama!