Online - Body Temple

DOBRODOŠLI NA STRANICU NAMENJENU SUPER-ŽENAMA

 

 

Usled sve veće potrebe da se pronađe bezbedan i lak način treniranja, osmislili smo poseban program vežbanja koji se lako prati i sve naše treninge iz sale smo preselili u vaš dom. Ukoliko provodite mnogo vremena na poslu i dugo sedite za računarom, ovaj vid vežbanja će vam odgovarati ne samo zbog uštede vremena, već zbog samog koncepta treninga. Vodili smo se idejom da je nakon napornog dana na poslu moguće za samo 45 minuta vežbanja sa nama obnoviti energiju, poboljšati raspoloženje i ostvariti brojne benefite na celokupno zdravstveno stanje organizma.

Sve programe samo grupisali u dve osnovne kategorije treninga: MATWORK  WORKOUT


BODY TEMPLE MATWORK

(Basic flow, Chair plates, Core & spine)

Koliko često u toku dana obraćate pažnju na svoje držanje? Verovatno kao i većina ljudi, samo onda kada osetite napetost u vratu i ramenima. Pravilno držanje tela (dobar posturalni stav) je od izuzetnog značaja u prevenciji deformiteta kičme i pojave bola u leđima. Body Temple Matwork obuhvata više različitih programa vežbanja koji imaju za cilj da vam pomognu da:

  • popravite svoje držanje, samim tim i disanje
  • ojačate posturalne mišiće
  • povećate mobilnost kukova
  • poboljšate fleksibilnost celog tela. 

BODY TEMPLE WORKOUT

(Full body mix, Express workout, Slide workout)

Bez obzira na vaš osnovni motiv vežbanja, kvalitetan trening ne sme da bude sinonim za naporan, iscrpljujući i dugačak trening. Body Temple Workout obuhvata više različitih programa koji imaju za cilj poboljšanje sposobnosti kao što su kondicija, snaga, koordinacija i fleksibilnost. Raznosvrsnost programa i vežbi upravo pruža raznovrsnost u samom trenažnom procesu i ujedno doprinosi održavanju motivacije da se ostane redovan u tome.

Treninzi su prilagođeni uslovima vežbanja kod kuće, što se pre svega odnosi na ograničen prostor kretanja i izbor rekvizita. Svesni činjenice da naporan trening za jednu osobu može biti prosečno lagan za drugu, vodili smo računa da za svaku vežbu ponudimo lakšu opciju izvođenja, kako bi svako bio u mogućnosti da prati svoj tempo i ujedno bude u bezbednoj zoni treniranja.


Video materijal koji objavljujemo je visokog kvaliteta, sniman u HD formatu. Treninzi su dostupani 24 h tokom trajanja članarine, što znači da imate mogućnost da sami planirate koliko i kada ćete vežbati. Instrukcije koje prate svaku vežbu su precizne i jasne, kako bi vam omogućili da pravilno i bez nedoumica pratite svaku vežbu.

Ukoliko želite da postanete deo naše online grupe super-žena koje redovno vežbaju da bi imale snažno, zdravo i pravo telo, popunite ovaj online formular i mi ćemo vas kontaktirati.